Hoofd- en of lunchgerecht [4-6 personen]
Meng voor de gremolata de knoflook, peterselie een citroenrasp en zet apart.
Verhit de boter in een grote diepe koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de garnalen toe en roerbak 2 min tot ze van kleur beginnen te veranderen.
Voeg de tomaat en chilisaus toe en roer 2-3 min tot de tomaat uit elkaar begin te vallen.
Voeg de room toe en laat 1-2 min koken om de saus in te dikken.
Kook intussen de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, maar bewaar 100ml kookwater.
Voeg de pasta en kookwater met de hele van de gremolata toe aan de koekenpan. Breng op smaak met zout een peper en schep 1 min door elkaar.
Bestrooi met de rest van de gremolata, besprenkel met olijfolie en serveer met brood.
Ingredients
Directions
Meng voor de gremolata de knoflook, peterselie een citroenrasp en zet apart.
Verhit de boter in een grote diepe koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de garnalen toe en roerbak 2 min tot ze van kleur beginnen te veranderen.
Voeg de tomaat en chilisaus toe en roer 2-3 min tot de tomaat uit elkaar begin te vallen.
Voeg de room toe en laat 1-2 min koken om de saus in te dikken.
Kook intussen de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, maar bewaar 100ml kookwater.
Voeg de pasta en kookwater met de hele van de gremolata toe aan de koekenpan. Breng op smaak met zout een peper en schep 1 min door elkaar.
Bestrooi met de rest van de gremolata, besprenkel met olijfolie en serveer met brood.